Gastenboek

26 februari, 2020

Beste Albert, onze 14-daags verblijf in Cómpeta zit er bijna op! We hebben genoten van het heerlijke klimaat en de prachtige omgeving. Iedere dag stralende zon! Jouw gastvrijheid en service; Klasse!

We hebben 6 mountainbike routes gereden (de gehuurde mtb’s  waren nieuwe 29ers) Aanraders voor volgende mountainbike liefhebbers; de route naar Acebuchal in het Natuurpark waar we heerlijk gelunched hebben en vraag Albert je naar 1.800 meter hoogte te brengen om vervolgens via het dorp Salares weer naar Cómpeta af te dalen.

De accommodatie Casa, de rustige omgeving met veel natuur doet ons nu al verlangen naar de volgende keer! Oh ja, een dagexcursie naar het Alhambra in Granada, dankzij de huurauto mag natuurlijk niet onvermeld blijven, heel veel bezienswaardigheden uit de middeleeuwen. Met hartelijke groet.
 

Johan & Anne-Marie
16 januari, 2020

Mooie authentieke accommodatie! Met een prachtig uitzicht vanuit ons appartement en het dakterras.De omgeving om wandelingen te maken en supermarkt, café en restaurant dicht in de buurt Alles was prima in orde

Nico-NL
26 augustus, 2019

Memorable stay in quaint Andalucian village - friendly people and fantastic food. Beautiful rooms with delightful Spanish character, based right in the heart of the community, yet only a stone's throw from the village square. All local amenities close by, including supermarkets, restaurants and a swimming pool attached to a local hotel (pay a small fee to use). Albert was very helpful, and available either in person or by email to answer any queries about the area. He also hires mountain bikes, and was kind enough not only to provide a bike at short notice, but to suggest several local routes to suit a variety of capabilities.

No cooking facilities (*) in our Casa room, we had a fridge, coffe machine and water cooker to make tea in the morning. We used the house bar to store larger quantities of food and drinks.

(*) although the Loft #11 and Granada residence apartments do have a fully equiped kitchen.

 

 

Paul & Family - Ireland
19 juli, 2019

Niets om over te klagen! Kamers zijn top! Bedden ruim en goed! Geweldig dakterras en goede locatie met terrasjes en restaurantjes om de hoek! Dus; we komen zeker nog terug om meer prachtige fietsroutes in de omgeving van Cómpeta te verkennen!.

Janinie & Adrie
5 mei, 2019

Een hele mooie wandelweek in Cómpeta! Prachtige omgeving waar we fjne wandelingen en MTB routes hebben gemaakt langs de vele 'witte' dorpjes van Andalusië. Uitdagend door de vele hoogtemeters! Met fietsen vraagt dit wél om de nodige ervaring vanwege het klimwerk. We kregen fijne begeleiding van Albert voor de wandel én fietsroutes en het het huren van zijn prima mbt fietsen en niet te vergeten zijn advies voor eten en drinken in de omgeving van de accommodatie.  Tot ziens, Carolien, Heléne, Maurice, Jess en Chiel.

Carolien, Heléne, Maurice, Jess & Chiel
27 april, 2019

Na aankomst op de luchthaven van Málaga een auto met 15% korting via Albert gehuurd. Jammer was het weer bij aankomst in Cómpeta niet echt top, we werden door Albert goed ontvangen en 'ingekwartierd' in de comfortabele accommodatie van Mesón La Hospedería. Door de tips van Albert en zijn 4x4 transfers, hebben we mooie en afwisselende wandel en fietstochten gemaakt. Cómpeta ligt in een prachtige, natuurlijke omgeving om wandel en fietstochten te maken, de restaurantje in de nabijheid van de accommodatie zijn beslist OK én voordelig te noemen. Dus, alles bijelkaar genoemen hadden wij een prachtige 'oplaadweek'! Groetjes uit het óók mooie Branbant, Henri, Lisam, Paul & Coria.

Henri, Lisam, Paul & Coria
31 maart, 2019

Wat een heerlijke week! We zijn echt tot rust gekomen op deze heerlijke locatie in Andalusië. s'ochtends ontbijten op het dakterras en s'avonds genoten van de restaurantjes in de buurt. Die racefietsen die we van Albert huurden waren perfect en dankzij Albert's goede tips hebben we mooie ritten gemaakt.

Muchas gracias & hasta la vista! Egon & Solange

Egon & Solange
20 maart, 2019

Heerlijk weekje gehad!

Even weg uit het 'koude' regenachtige en winderige Nederland. Lekker afgezien tijdens onze 5 dagen myb-en hier in Cómpeta en bijzonder verrassend mooie omgeving! Bijna op de top van de berg Maroma (2063m) geweest. Misschien nog maar eens terugkomen om die top toch nog te bestijgen. Achteraf was het niet eens zo ver meer, maar gezien de voedselvoorraad en resterende tijd/energie toch maar even gelaten voor wat het was. Fijne mtb fietsen van Albert gehuurd die via toch heel wat stijgingen en denderende hellingen ons heelhuids en veilig brachten war we wilde komen. Ook de transfers van Albert waren een welkome aanvulling omdat de aanrijroutes soms nogal steil waren kun je die dan mooi 'skippen'. Ons laatste dagje brachten met de bus in Torre del mar door, er was juist een 'route de tapas' aan de gang. Heerlijke tapas en drankjes bij veel verschillende restaurantje. We hebben onze spullen weer gepakt en kunnen met een fijn gevoel terugdenken aan deze mooie, bergachtige omgeving en de heerlijke vakantie die we hier doorbrachten.

Met sportieve groeten,

27 januari, 2019

Beste Albert,  we willen je graagbedanken voor het heerlijke verblijf in het appartement Tokyo. Nadat je ons van het vliegveld had opgepikt en de bagage en meegbrrachte fietsen in de werkgarage stonden, begeleidde je ons naar het bovengelegen appartement waar we een weekje zouden logeren in Cómpeta. Een prachtige keuken, een ruime badkamer met douche, en heerlijk breed én lang bed, en een gerieflijk zitje bij de pellerkachel. Alles stijlvol ingericht met Japanse accenten. Je vertelde onderweg in de auto al over de verschillendefiets en wandelroutes in de omgeving van onze standplaats. En natuurlijk over de diverse, gezellige eetgelegenheden in het dorp zelf. Een fijn vooruitzicht, Zuid Spanje aan de kust met prachtig weer in januari viel ons ten deel! We hebben het heerlijk gehad deze week en waren vooral getroffen dor jouw gastvrijheid en de verhalen over je pionierstijd in deze streek. Nu weer terug in Nederland met sterke fietsbenen én een heerlijke vakantie ervaring rijker, hartelijk dank, Nelleke & Stef

Nelleke & Stef
6 januari, 2019

Beste Albert, we willen je graag bedanken voor het heerlijke verblijf in het appartement Tokyo van Granada Residence. Nadat je ons in Nerja opgepikt had en de bagage én fietsen in de fietswerkplaats stonden, begeleidde je ons naar de accommodatie waar we een week zouden logeren in Cómpeta. EEn prachtige keuken, een ruime badkamer, een heerlijk ruim bed, en een gerieflijk zitje bij de pelletkachel. Alles zeer stijlvol ingericht. Je vertelde onderweg in de auto al over verschillende fiets en wandelroutes in de omgeving van Cómpeta én natuurlijk over de gezellige eetgelegenheden in het dorp.Zuid Spanje aan de kust met prachtig weer viel ons ten deel. We hebben het heerlijk gehad deze week en waren vooral getroffen door jou gastvrijheid en de verhalen over je pioniertijd! Nu weer terug in Nederland met gesterkte benen én een heerlijke ervaring rijker, Hartelijk dank, Nelleke & Stef.

Nelleke & Stef

Pagina's